Installationsguide - Ølkøleskabe.dk

Hvad skal man egentlig tænke på, når man indbygger et ølkøleskab? I denne guide svarer vi på de spørgsmål, som kan dukke op, når du vil installere dit ølkøleskab. Vil du læse mere om forskellen på et ølkøleskab til indbygning og et fritstående, eller hvordan du bedst opbevarer dit øl, finder du alle informationer i vores købsguide. Har du flere spørgsmål, eller finder du ikke netop de informationer, du er ude efter? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi gerne!

1. Højde på køkkenlåger

Et ølkøleskab med samme dørhøjde som dine køkkenlåger giver et mere professionelt resultat. Vi har ølkøleskabe med dørhøjder på både 700 mm og 720 mm.

2. Ventilation

Alle vores ølkøleskabe til indbygning har ventilationen foran, men du kan sagtens sætte det på sin egen sokkel med luftindtag foran for at få en mere stilren finish. Få hjælp af den relevante installationstegning for at afgøre, hvor meget plads, der kræves til netop dit ølkøleskab.

3. Drypbeskyttelse

Mange forsikringsselskaber kræver i dag, at du har en lækagebeskyttelse under dine hvidevarer, som hjælper i tilfælde af en vandlækage. Vi tilbyder drypbeskyttelse til alle vores ølkøleskabe, noget som kan vise sig at være en god investering.

4. Svingradius

Det er vigtigt, at du ikke glemmer, at ølkøleskabets dør har en svingradius. Placerer man ølkøleskabet for tæt på en væg eller et skab, kan døren måske ikke åbnes helt op. Se omhyggeligt på installationstegningen, inden du indbygger dit ølkøleskab for at undgå dette potentielle problem.

5. Strøm

Ølkøleskabets kabel er som regel på 1,8 meter. Vi anbefaler, at ølkøleskabet kobles direkte til en stikkontakt og ikke via et forlængerkabel, da dette kan påvirke ølkøleskabets ydelse.